Musicplayer
Agenda
Een overzicht van de activiteiten (mede) georganiseerd door B.I.N.
Agenda-item uit het archief:

Walter Boeykens Clarinet Festival
2016-01-30 - Plaats:Enschede


Zaterdag 30 januari zijn we met een expositie van Henri Selmer Paris Clarinets en Gonzalez Clarinet Reeds aanwezig tijdens het Walter Boeykens Clarinet Festival.

 

Voor de 3e keer wordt de klarinetdag georganiseerd, nu als onderdeel van het 1e Walter Boeykens Clarinet Festival. Overdag wordt gebruik gemaakt van het ArtEZ Conservatorium Enschede en het eindconcert is in de Wilmersbergzaal in het Muziekcentrum Enschede! 

 

Het programma

’s Morgens wordt er gerepeteerd in een groep op je eigen niveau o.l.v. ons enthousiaste docententeam. De groepen zijn als volgt verdeeld: beginners, A niveau, B niveau, C niveau en D / professionals niveau. Het hoogste ensemble staat o.l.v. Maarten Jense!

Na de lunch zijn er verschillende workshops. Iedereen kan één workshop volgen, wel vragen we om een tweede keus mocht de eerste keus al vol zijn.

 

Masterclass

Voor de hoge niveau deelnemers is er een masterclass van Wenzel Fuchs! Wil je graag deelnemen aan deze masterclass dan verwachten we dat je een concert voorbereidt en vragen we om één of meerdere referenties. Uiteraard mag je ook alleen luisteren naar de masterclass, dit is zeer leerzaam!

Docenten: Wenzel Fuchs en André Kerver

 

Auditietraining

Tijdens het Walter Boeykens Clarinet Festival wordt ook een auditietraining georganiseerd voor de vergevorderde conservatoriumstudent en professional.
Gedurende de training zal een proefspelprocedure geïmiteerd worden en zal aandacht besteed worden aan het mentale aspect van het doen van een auditie. Ook zullen er workshops plaats vinden over ademhaling en het schrijven van een goede sollicitatiebrief.
Uiteraard zullen alle deelnemers (maximaal 15) les krijgen van Wenzel Fuchs en de andere teamleden. Door een aantal subsidies kan deze training aangeboden worden voor slechts € 210,00.
Wil je aan dit unieke evenement deelnemen? Stuur dan een mail naar info@clarinetfestival.nl met als bijlage je motivatie en cv.

 

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden. 

 


  |  
realisatie: oscreative