Musicplayer
Agenda
Een overzicht van de activiteiten (mede) georganiseerd door B.I.N.
Agenda-item uit het archief:

Westland Saxofoon Festival
2015-01-31 - Plaats:'s Gravenzande


Op zaterdag 31 januari 2015 wordt in 's Gravenzande het Westland Saxofoon Festival georganiseerd. 
Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van BIN/Selmer en zij zullen tijdens dit festival tevens aanwezig zijn met een presentatie/expositie.
 
Saxofonisten kunnen zich opgeven voor de gehele saxofoondag. De kosten zijn € 25,-. 
 
Daarvoor krijgt u concerten en workshops gegeven door topsaxofonisten Arno Bornkamp, Benjamin Herman, Leo van Oostrom, David Kweksilber, Nederlands Saxofoonkwartet op oude Adolphe sax instrumenten, Gelders Fanfare Orkest o.lv. Erik van de Kolk, Muziekvereniging Pius X uit Poeldijk o.l.v. Geert Schrijvers.
 
De workshop van David Kweksilber & Benjamin Herman zijn met alle deelnemers gezamelijk. In de workshop van Arno Bornkamp geeft hij les aan een aantal deelnemers. U kunt zich individueel als in groepsverband daarvoor opgeven. Dit staat duidelijk op het inschrijfformulier. Vink aan op het inschrijfformulier dat je les (masterclass) wilt hebben van Arno Bornkamp. Schrijf daarbij welk stuk je wilt spelen met de naam van de componist. 
 
Daarnaast worden 3 stukken ingestudeerd die tijdens het slotconcert om 16:30 uur worden uitgevoerd. Gratis toegankelijk!!!
Waarvan 2 werken met solist Benjamin Herman, David Kweksilber & Arno Bornkamp.
De stukken worden vroegtijdig naar u gemaild zodat u ze goed kunt bestuderen.
 
Alle leeftijden en niveau zijn welkom. De jongeren tot 12 jaar spelen in een eigen groep.
 
Voor degenen die alleen naar een workshop of concert willen komen luisteren/deelnemen kan dit ook. De kosten per concert of workshop bedragen € 10,-. U kunt dit invullen op het inschrijfformulier. U krijgt een entreekaart gemaild met daarop uw naam en dat u betaald heeft. U kunt op de dag zelf ook aan de kassa betalen.
 
Overdag zal de saxofoondag plaats vinden van 10:00 uur tot 17:15 uur in 's Gravenzande.
Adres: Maesemunde
Koningin Julianaweg 158
2691 GH 's Gravenzande 
 
Het avondconcert, dat om 20:00 uur begint, zal plaats vinden in Naaldwijk.
Adres:
volgt.
 
Deelnemers van de saxofoondag kunnen op vertoon van het programmaboekje gratis naar het avond concert.
Losse kaarten kosten € 10,-.
Het concert zal beginnen met een optreden van muziekvereniging Pius X uit Poeldijk. Geert Schrijvers, de dirigent, heeft een programma gemaakt dat gaat over de geschiedenis van de saxofoon. solist Leo van Oostrom zal een aantal bijzondere saxofoons uit zijn unieke saxofooncollectie laten horen, waaronder een bariton saxofoon die gemaakt in door Adolphe Sax. Na de pauze speelt het geweldige Gelders Fanfare Orkest o.l.v. Erik van de Kolk. David Kweksilber speelt een aantal solowerken waaronder zijn eigen werk 'Klezz of 99' bewerkt voor het Gelders Fanfare Orkest.
 
Klik hier voor meer informatie. 
 
 

  |  
realisatie: oscreative