Musicplayer
Agenda
Een overzicht van de activiteiten (mede) georganiseerd door B.I.N.
Agenda-item uit het archief:

Nieuwjaarsbijeenkomst Casper van der Spek
2019-01-23 - Plaats:Amsterdam


Klarinet atelier Casper van der Spek is opgericht in 1982, en heeft zich gedurende meer dan 35 jaar gespecialiseerd in zowel duitse als franse klarinetten.
Casper van der Spek is onlangs benoemd tot dealer van Henri Selmer Clarinets.

In samenwerking met Selmer Nederland organiseert Casper van der Spek ter introductie van zijn dealerschap op woensdagochtend 23 januari 2019 een nieuwsjaarsbijeenkomst, gecombineerd met een informele presentatie van de nieuwe Selmer klarinetten, als nieuwe start voor een goed, gezond en gelukkig 2019!
Hiervoor worden uitsluitend professionele klarinettisten en vakstudenten uitgenodigd, waarmee men onder het genot van een hapje en een drankje de collega’s, vrienden en bekenden een gelukkig nieuwjaar kan wensen.
Tijdens deze bijeenkomst zullen Lute Hoekstra (Selmer Artist) en Stéphane Gentil (Artist Relations Manager bij Selmer Paris) aanwezig zijn!
Selmer is met een uitgebreid sortiment klarinetten aanwezig welke geheel vrijblijvend kunnen worden getest: Naast de Privilège, Présence en Prologue Bb en A klarinetten zijn tijdens deze bijeenkomst tevens diverse Selmer instrumenten van Signature, Recital (Bb, A, en Eb) en basklarinet beschikbaar.

De nieuwjaarsbijeenkomst en presentatie is kostenloos en vindt plaats op 23 januari 2019 tussen 10.00 – 13.00 uur bij Casper van der Spek, Stuurmankade 42, 1019 KR te Amsterdam.
Afhankelijk van het aantal belanstellenden wordt naar een externe ruimte in het pand uitgeweken.
Ben je professionele klarinettist of vak-student en heb je belangstelling voor deze nieuwjaarsbijeenkomt, dan verzoeken je vriendelijk een reactie te sturen aan
spekklarinet@kpnmail.nl, je bent van harte welkom!!|wproSelectionStart||wproSelectionEnd|


  |  
realisatie: oscreative