Musicplayer
Agenda
Een overzicht van de activiteiten (mede) georganiseerd door B.I.N.
Agenda


23

Januari
Activiteit: Nieuwjaarsbijeenkomst Casper van der Spek
Plaats: Amsterdam
Tijd: 10.00 - 13.00 uur
Informatie:
Lees verder... Lees over Nieuwjaarsbijeenkomst Casper van der Spek

Klarinet atelier Casper van der Spek is opgericht in 1982, en heeft zich gedurende meer dan 35 jaar gespecialiseerd in zowel duitse als franse klarinetten.
Casper van der Spek is onlangs benoemd tot dealer van Henri Selmer Clarinets.

In samenwerking met Selmer Nederland organiseert Casper van der Spek ter introductie van zijn dealerschap op woensdagochtend 23 januari 2019 een nieuwsjaarsbijeenkomst, gecombineerd met een informele presentatie van de nieuwe Selmer klarinetten, als nieuwe start voor een goed, gezond en gelukkig 2019!
Hiervoor worden uitsluitend professionele klarinettisten en vakstudenten uitgenodigd, waarmee men onder het genot van een hapje en een drankje de collega’s, vrienden en bekenden een gelukkig nieuwjaar kan wensen.
Tijdens deze bijeenkomst zullen Lute Hoekstra (Selmer Artist) en Stéphane Gentil (Artist Relations Manager bij Selmer Paris) aanwezig zijn!
Selmer is met een uitgebreid sortiment klarinetten aanwezig welke geheel vrijblijvend kunnen worden getest: Naast de Privilège, Présence en Prologue Bb en A klarinetten zijn tijdens deze bijeenkomst tevens diverse Selmer instrumenten van Signature, Recital (Bb, A, en Eb) en basklarinet beschikbaar.

De nieuwjaarsbijeenkomst en presentatie is kostenloos en vindt plaats op 23 januari 2019 tussen 10.00 – 13.00 uur bij Casper van der Spek, Stuurmankade 42, 1019 KR te Amsterdam.
Afhankelijk van het aantal belanstellenden wordt naar een externe ruimte in het pand uitgeweken.
Ben je professionele klarinettist of vak-student en heb je belangstelling voor deze nieuwjaarsbijeenkomt, dan verzoeken je vriendelijk een reactie te sturen aan
spekklarinet@kpnmail.nl, je bent van harte welkom!!|wproSelectionStart||wproSelectionEnd|
16

Maart
Activiteit: Willson Trombonedag 16 maart 2019 Assen
Plaats: Assen
Tijd: 10.30-15.30 uur
Informatie:
Lees verder... Lees over Willson Trombonedag 16 maart 2019 Assen

Blaasinstrumenten Import Nederland/Willson Europe  organiseert op zaterdag 16 maart 2019 i.s.m. Muziekbond Groningen Drenthe een Willson Trombonedag in Assen.
Aan deze dag zal Jos Jansen (www.josjansenmusic.nl), o.a. bekend als bastrombonist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine en internationaal solist, zijn medewerking verlenen.
Deze dag is bijzonder interessant voor iedere tenor- en bastrombonist met 3 jaar of meer speelervaring, uiteraard zijn ook musici die op een ander merk trombone spelen dan Willson van harte welkom!!!
Er wordt aandacht besteed aan o.a. de functie van de trombone binnen de brassbands, harmonie- en fanfareorkesten, het specifiek repertoire voor de trombone, ademhaling, embouchure, techniek, klank, moderne technieken, etc.

De gehele dag staat in het teken van de trombone, Jos Jansen zal tevens zelf enkel stukken voordragen.
Tijdens deze dag wordt een trombonechoir gevormd, o.l.v. Jos Jansen zal veel gemusiceerd worden. 
De benodigde bladmuziek krijgt men vooraf ter voorbereiding toegestuurd.
Het betreft hier gevarieerd repertoire, hiervoor zijn diverse werken speciaal voor deze dag geselecteerd. 

Jos Jansen is afkomstig uit Westervoort.
Zoals bij vele professionele blazers het geval is, begon zijn muzikale ontwikkeling bij het plaatselijke harmonie orkest. In dit geval St. Gregorius, waar ook zijn vader en broer speelden.
Met 21 jaar begon hij zijn conservatoriumopleiding in Twente waarna hij deze studie vervolgde in Zwolle, waar hij afstudeerde als muziekdocent.
Vervolgens studeerde hij in Hilversum en werd zo in 1991 uitvoerend musicus.
Jos voelt zich thuis in lichte en klassieke muziekstijlen en is met zijn toegankelijke benadering van muziek inspirerend voor vele muzikanten, en natuurlijk speciaal voor trombonisten.
Jos Jansen was lange tijd verbonden aan de Marinierskapel der koninklijke Marine, daarnaast geeft hij regelmatig workshops en is vaak te gast op toonaangevende trombone festivals.
Met zijn virtuoze spel, een eigen sound en vooral zijn veelzijdigheid weet hij iedere keer een groot publiek aan te spreken.
Als solist verzorgt hij optredens in o.a. de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.
Jos Jansen speelt exclusief op de Willson 551TAW bastrombone.

De Willson Trombonedag van 16 maart 2019 wordt georganiseerd in:

Multifunctioneel Centrum Het Schakelveld te Assen.
Witterhoofdweg 1
9405 HX Assen

Het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt slechts € 25,-, in dit bedrag zijn alle kosten voor lunch, koffie en thee inbegrepen.
Aanvang 10.30 uur, einde programma is omstreeks 15.30 uur.

Ga naar http://www.selmer.nl/beheer/machform/view.php?id=21045  om je direct aan te melden of neem contact op met B.I.N. (tel. 0182 644000 of info@selmer.nl|wproSelectionStart||wproSelectionEnd|).

6

April
Activiteit: Selmer Super Sessions 6 april 2019 Deventer
Plaats: Deventer
Tijd: 13.00 - 16.00
Informatie:
Lees verder... Lees over Selmer Super Sessions 6 april 2019 Deventer

Selmer Super Sessions met Allard Buwalda

Professionele muzikant, wat houdt dit precies in?
Lezing en ervaringen uit het leven van Selmer Artist Allard Buwalda.

Zaterdag 6 april organiseert BIN/Selmer i.s.m. Saxofoonwinkel Deventer de Selmer Super Sessions o.l.v. Allard Buwalda in Deventer.

Naast hoofdvakdocent Saxofoon Jazz en Pop behoort Allard Buwalda tot de smalle top van Nederlandse musici en is bekend van Radio, TV, en Theater.
Op TV en in de theaters is hij met zijn Selmer saxofoons regelmatig in beeld bij o.a. Paul de Leeuw (de Kwis), Voice of Holland, en de Edwin Evers Band.
Daarnaast hoor je hem onbewust vrijwel dagelijks op radio en TV: Als studio-musicus is hij verantwoordelijk voor veel Radio/TV en Reclame-tunes, en hij werkte mee aan ontelbare CD’s van veel internationale artiesten.

Tijdens deze middag neemt Allard je mee in zijn wereld en werkzaamheden als saxofonist.
Hij geeft je een blik achter de schermen en laat zien hoe hij in de studio opnames inspeelt, hoe deze opnames daarna bewerkt worden waarna ze uiteindelijk klinken zoals jij ze op de radio, TV of CD hoort!
Hij zal tevens ingaan op de verschillen bij het saxofoonspel in de klassieke en lichte muziek, denk hierbij aan je sound, materiaalkeuze/set up, frasering, timing, en hij zal aan de hand van diverse voorbeelden laten zien en horen hoe hij een improvisatie/solo opbouwt.
Uiteraard zal hij diverse stukken ten gehore brengen, en er is gelegenheid in een informele sfeer vragen te stellen of ervaringen uit te wisselen.
Na afloop bestaat tevens de mogelijkheid onder begeleiding van Allard Buwalda de verschillende Selmer saxofoons te proberen, hij kan je tevens tips & tricks geven en begeleiden bij de keuze van je set-up.

Aanvang van deze Selmer Super Sessions is 13.00 uur, de middag zal omstreeks 16.00 uur worden afgesloten.
De locatie is Saxofoonwinkel Deventer, Grote Kerkhof 29, 7411 KV Deventer, de kosten voor het bijwonen deze middag bedragen slechts € 15,-.
Kijk in de agenda van
www.selmer.nl voor het on-line aanmeld formulier.

Allard Buwalda (www.allardbuwalda.nl) is bekend van TV/Radio en Theater, waar hij de afgelopen 25 jaar al te zien en te horen was bij div. shows van o.a. Paul de Leeuw (De Kwis), The Voice of Holland,  Idols, X-Factor en de Edwin Eversband om maar een paar te noemen.
Verder is de kans zeer groot dat u hem onbewust vrijwel dagelijks hoort, aangezien hij als studio-musicus verantwoordelijk is voor div. Radio/TV en Reclame-tunes.

Geboren te Leeuwarden in 1967, speelde reeds saxofoon vanaf z’n zevende, in de plaatselijke harmonie, eerst saxofoon en later ook klarinet en dwarsfluit.
Vervolgens ging Allard klassiek saxofoon studeren in Groningen alvorens lichte muziek te gaan studeren te Hilversum.
Begin jaren negentig rondde Allard zijn Conservatorium studie te Hilversum uitmuntend af, als docerend en uitvoerend musicus.

Als lead-alt/solist maakte hij deel uit van o.a. The Skymasters, AB-4, The Beau Hunks, Cor Bakker-4 en tot 2007 het Jazzorchestra of the Concertgebouw.

Inmiddels zijn we een flink aantal jaren verder en is Allard reeds toegetreden tot de zo smalle top van de Nederlandse musici en heeft al in 1990 twee Jazz prijzen in de wacht gesleept nl. de prestigieuze Pall Mall Swing Award en de Denon Swing Award.
Tevens heeft hij drie solo CD’s gemaakt: Together (1992), The Right Track (2005) en in 2008 The Return of the Elephant met The Phonebone Quintet welke is genomineerd voor een Edison Jazz Award.
Schijnbaar moeiteloos weet hij zich te bewegen binnen de div. stijlen van de Jazz- en Popmuziek, hierbij maakt hij op lyrische wijze virtuoos gebruik van alle saxofoons, klarinetten, fluit en piccolo.

Sinds 1996 is Buwalda verbonden als Hoofdvak-docent Saxofoon Jazz en Pop aan het Artez Conservatorium te Zwolle.
Naast z’n solistische kwaliteiten werkte hij ook mee aan ontelbare CD’s van nationale en internationale artiesten met z’n blazerssectie The Jayhorns (o.a David Guetta, Alain Clark, Marco Borsato, etc.).

Allard Buwalda speelt exclusief op Selmer saxofoons; Altsaxofoon Reference 54, Tenorsaxofoon Reference 54,  sopraan saxofoon MarkVI en de Baritonsaxofoon SA80 II.

 

Ga naar http://www.selmer.nl/beheer/machform/view.php?id=20682 om je direct aan te melden.|wproSelectionStart||wproSelectionEnd|
26

Mei
Activiteit: Selmer Saxophone Academy 2019
Plaats: Bennekom
Tijd: 14.30-16.00 uur
Informatie:
Lees verder... Lees over Selmer Saxophone Academy 2019

Selmer Saxophone Academy 2019

Tijdens de saxofoondagen die we regelmatig organiseren blijkt bij veel saxofonisten de behoefte te bestaan aan een evenement gericht op het hoger niveau.

Speciaal voor de ambitieuze, talentvolle amateursaxofonisten organiseert B.I.N./Selmer de Selmer Saxophone Academy 2019, met als doelgroep saxofonisten met minimaal muziekschoolniveau D of 6 jaar speelervaring.

Dit project staat onder artistieke leiding van Johan van der Linden (o.a. internationaal solist, hoofdvakdocent Conservatorium Zwolle en Utrecht, Nederlands Blazers Ensemble), met ondersteuning van het ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra.

Deelname aan dit project is uitsluitend mogelijk indien je op een Selmer (of Seles) saxofoon speelt!


Tijdens de Selmer Saxophone Academy zal met de deelnemers en het ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra één saxofoonorkest samengesteld worden.

Hiervoor heeft Johan van der Linden gevarieerd repertoire samengesteld, de deelnemers krijgen de bladmuziek vooraf ter voorbereiding thuis gestuurd.


Het programma voor de Selmer Saxophone Academy is:

1.The Londonderry Air (Danny Boy) - (arr. Craig Rickards, Nigel Wood) 

2. Petite Messe Solennelle, Kyrie - Gioachino Antonio Rossini(1792-1868) (arr. Johan van der Linden) 

3. Le Nozze di Figaro - Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) (arr Johan van der Linden)

4. Arrival of the queen of Sheba - G.F. Händel (1658-1759) (arr. Johan van der Linden)  

5. Schindler’s List - John Williams (arr. Johan van der Linden)


Naast de tutti onderdelen zullen tevens de sopraan-, alt-, tenor-, en baritonsaxofonisten in aparte groepen verdeeld worden waardoor Johan van der Linden, ondersteund door de leden van het ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra, meer aandacht kan geven aan deze verschillende disciplines binnen de saxofoonfamilie.

Na 3 repetities worden live Radio4-opnames gemaakt voor het programma “Spiegelzaal” vanuit het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam en is er ’s middags een afsluitend concert in “Muziekcentrum OBK” te Bennekom.

De repetities vinden plaats in het HKU (Utrechts Conservatorium), Mariaplaats 28, 3511 LL Utrecht:

Zondag 24 februari 2019:              

10.00-13.00 uur: repetitie.

Zondag 14 april 2019:                 

10.00-13.00 uur: repetitie.

Zondag 14 april 2019:                 

14.00-16.00 uur: Aansluitend op de repetitie verzorgt Florent Milhaud (Saxophone Product Manager bij Selmer Paris) i.s.m. Johan van der Linden een product-presentatie.

Zondag 12 mei 2019:                   

10.00-13.00 uur: repetitie.


De afsluiting van de Selmer Saxophone Academy is in het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam en het Muziekcentrum OBK Bennekom.

Zondag 26 mei 2019: 

10.00-11.00 uur: Live radio-opnames vanuit het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam voor het Radio4 programma “Spiegelzaal” (voorprogramma van “Het Zondagochtend Concert”).

Zondag 26 mei 2019: 

14.30-16.00 uur: Afsluitend concert “Muziekcentrum OBK” Bennekom.

 

Johan van der Linden (www.johanvanderlinden.com)  studeerde in 1983 af voor Uitvoerend Musicus Saxofoon bij Dhr Ed Boogaard aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij volgde masterclasses bij o.a. Iwan Roth, Daniel Defayet, Frederik Hemke, Francois Daneels.

In 1982 richtte hij samen met zijn collegae, André Arends, Arno Bornkamp en Willem van Merwijk het Aurelia Saxofoonkwartet op. Dit Saxofoonkwartet is uitgegroeid tot één van de toon aangevende kamermuziekensembles in de wereld. In 2013 verliet hij dit kwartet om zich meer te richten op zijn solistische activiteiten.

Van 1982 t/m 1990 was Johan van der Linden aangesteld als Saxofonist van de Koninklijke Militaire Kapel in Den Haag.

Naast zijn huidige werkzaamheden als hoofdvak docent Saxofoon aan het Conservatorium in Zwolle en Utrecht is hij tevens werkzaam als freelance saxofonist bij het Nederlands Blazers Ensemble, Koninklijk Concertgebouw Orkest, Rotterdams Philharmonisch Orkest, Residentie Orkest, Radio Philharmonisch Orkest.

Naast de drukke speel- en lespraktijk houdt Van der Linden zich ook bezig met het ontwikkelen van nieuw repertoire. Johan van der Linden speelt exclusief op Selmer saxofoons (Sopraan III, Alt Reference, Alt Limited Edition, Tenor III, Bariton III).Het ArtEZ / HKU Saxophone Orchestra(AHSO) is een ensemble dat bestaat uit klassieke saxofoonstudenten aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle en het Conservatorium in Utrecht (HKU).

Onder leiding van hun docent Johan van der Linden spelen de vakstudenten jaarlijks een programma van kamermuziek met uitdagend repertoire.

Verrassende arrangementen, maar ook modern repertoire speciaal geschreven voor dit bekende ensemble.

Kleurrijk, gewaagd, avontuurlijk, bescheiden, briljant en soms een beetje naughty ...............!    


Kosten voor deelname aan het volledige project bedragen slechts € 40,-

In deze prijs zijn 2 toegangskaarten (t.w.v. € 15,-) voor het slotconcert 26 mei inbegrepen.

Indien je de bladmuziek graag wil inzien voordat je jezelf voor dit project aanmeld kan je een e-mail sturen naar info@selmer.nl o.v.v. het instrument waarmee je eventueel wil deelnemen.


Het inschrijfformulier vind je hier: http://www.selmer.nl/beheer/machform/view.php?id=21681.

Na aanmelding zal i.o.m. Johan van der Linden worden bepaald of je voor deelname aan de Selmer Saxophone Academy 2019 in aanmerking komt, je ontvangt hiervan binnen 8 dagen na aanmelding bericht.

Na deze bevestiging is je deelname definitief!

Neem voor meer informatie contact op met BIN / Selmer; tel. +31 182 644 000 info@selmer.nl. .................................................................|wproSelectionStart||wproSelectionEnd|
23

Juni
Activiteit: Selmer Klarinetdag Arnhem
Plaats: Arnhem
Tijd: 10.30 - 15.30 uur
Informatie:
Lees verder... Lees over Selmer Klarinetdag Arnhem

 |wproSelectionStart||wproSelectionEnd|

Selmer Klarinetdag Arnhem

BIN/Selmer organiseert zondag 23 juni 2019 een Klarinetdag in Arnhem.
Deze Klarinetdag wordt georganiseerd in samenwerking met het Arnhems Klarinettenkoor, staat onder leiding van Lute Hoekstra (o.a. bekend als solo-klarinettist en concertmeester Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, internationaal solist ) en is geschikt voor klarinettisten vanaf muziekschoolniveau B/C of met 4 jaar of meer speelervaring.
Deelname is mogelijk op alle klarinetten uit de klarinetfamilie (Bb, Eb, alt-, bas-, contra-alt, contrabasklarinet etc etc), ook klarinettisten die op een merk klarinet dan Selmer spelen zijn van harte welkom!

Lute Hoekstra heeft een speciaal programma uitgewerkt waarmee alle belangrijke facetten van het klarinetspel aan bod komen.
Naast onderwerpen als ademhaling, klank, techniek, en samenspel wordt tevens aandacht besteed aan bijvoorbeeld het voorbereiden van een solo, podium/examenvrees, rieten, mondstukken, en de keuze van een set-up.
Een belangrijk onderdeel van deze dag is de Klezmer muziek, dit genre muziek is de laatste decennia bijzonder populair onder klarinettisten.
De samenstelling van het repertoire voor deze dag is hiermee bijzonder gevarieerd, de benodigde bladmuziek krijgt men vooraf ter voorbereiding toegestuurd.
Met dit nieuwe concept zijn deze dagen dus ook voor klarinettisten die reeds eerder aan dergelijke dagen hebben deel genomen bijzonder interessant!

Lute Hoekstra (Almelo, 1958) is een Nederlands dirigent en klarinettist, hij  studeerde klarinet en directie aan de conservatoria van Enschede, Tilburg en Amsterdam.  Lute studeerde cum laude af voor Uitvoerend Musicus en de aantekening Kamermuziek aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam (leraren onder andere Piet Honingh en George Pieterson). Hij speelde na zijn studie als remplaçant enkele jaren bij onder meer het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Radio Kamer Orkest, Holland Wind Players, en het Strawinsky Trio.
Sinds dien was hij vooral bekend als concertmeester en soloklarinettist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Naast zijn klarinet heeft Lute Hoekstra tevens een passie met het dirigentschap. Hij studeerde directie bij onder anderen Jan Cober, Pierre Kuijpers en Sef Pijpers sr. De afgelopen decennia dirigeerde hij vele amateurorkesten, onder meer Harmonie St. Jan Wierden, Symfonisch Blaasorkest Enschede, Semper Crescendo Oldenzaal, Concordia Hengelo (ov) en Apollo De Wijk.  In 1999 werd hij met Symfonisch Blaasorkest Enschede landskampioen in de hoogste afdeling. Daarnaast dirigeerde hij een aantal professionele ensembles, waaronder de Koninklijke Militaire Kapel (Den Haag), het Valerius Ensemble, het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, het Trompetterkorps Bereden Wapens.

Het Arnhems Klarinettenkoor (AKK), opgericht in 1989, is een muziekensemble dat uit enkel klarinetten bestaat.
In Nederland is dit een bijzonder gegeven; er zijn maar een paar vergelijkbare ensembles. Momenteel bestaat het AKK uit 24 amateur-klarinettisten die de es-, bes-, alt-, contra-alt-, bas- en contrabasklarinet bespelen.
De naam “Klarinettenkoor” is afgeleid van de in Amerika veel voorkomende Clarinet Choirs. Daar wordt op High Schools veel aan sport en muziek gedaan. Men groepeert alle klarinetten samen en vormt zo een Clarinet Choir, net zoals zangers die met hun verschillende stemmen samen een koor vormen. Zo is het AKK aan haar naam gekomen: Arnhems Klarinettenkoor.

Het repertoire van het AKK omvat 200 partituren en is zeer divers. Het varieert van klassieke muziek tot werk van hedendaagse componisten en omvat vele genres. Jazz, blues, klezmer, volksmuziek zijn slechts enkele voorbeelden.
Het AKK geeft concerten in Arnhem en omgeving, maar ook buiten de regio en ook over de landsgrenzen heen. Bijzonder waren de optredens in Noorwegen, Oostenrijk en Frankrijk.
Sinds 1991 is Peter Beerkens (basklarinettist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht) de dirigent van het AKK.

Aanvang van deze Selmer Klarinetdag is 10.30 uur, omstreeks 15.30 uur zal de dag met een eindpresentatie worden afgesloten.
De locatie is “Wijkcentrum De Spil, Lupinestraat 12, 6841 GD  ARNHEM”,het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt slechts € 15,-.
Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden op http://www.selmer.nl/beheer/machform/view.php?id=21330 of neem contact op middels info@selmer.nl.
Archief
Willson Euphoniumdag i.s.m. Vlamo - 24-01-2015
Westland Saxofoon Festival - 31-01-2015
Le Monde saxofoondag - 07-03-2015
Le Monde saxofoondag - 14-03-2015
Klaverblad Verzekeringen Klarinetten Play In - 21-03-2015
Selmer Klarinet Workshop - 10-04-2015
Workshop ''Saxofoon in de lichte muziek'' - 20-04-2015
Klarinet Festival Maastricht - 15-05-2015
Selmer Saxofoondag 31 mei o.l.v. Johan van der Linden te Beesd - 31-05-2015
Willson Euphonium Academy januari t/m juni 2015 - 30-06-2015
North Sea Jazz 2015 - 10-07-2015
Selmer Saxophone Academy - 18-10-2015
Saxofoonworkshop ''De saxofoon in de lichte muziek.'' - 20-10-2015
Selmer Klarinetdag Ittervoort o.l.v. Roeland Hendrikx - 07-11-2015
Saxofoondag De Saxofoonwinkel - 14-11-2015
Walter Boeykens Clarinet Festival - 30-01-2016
Saxofoondag in samenwerking met Zwols Saxofoon Orkest - 09-04-2016
Selmer Presents in Wijchen - 27-05-2016
Selmer Presents in Veldhoven - 03-06-2016
Selmer Presents in Heerenveen - 04-06-2016
Selmer Presents in Ittervoort - 11-06-2016
Selmer Presents in Muiderberg - 15-06-2016
Selmer Presents in Roosendaal - 17-06-2016
Selmer Presents in Deventer - 21-06-2016
North Sea Jazz 2016 - 08-07-2016
North Sea Jazz 2016 - 09-07-2016
North Sea Jazz 2016 - 10-07-2016
Le Monde Saxofoondag te Drongen - Gent (België) - 17-09-2016
Selmer Klarinetdag De Wijk o.l.v. Lute Hoekstra - 18-09-2016
Le Monde saxofoondag - 08-10-2016
Selmer Klarinetdag i.s.m. Muziekcentrum Van Gorp o.l.v. Lute Hoekstra - 15-10-2016
HARD RESET - De Kracht van Muziek, benefiet concert door Ties Mellema & Friends - 30-10-2016
Willson Trombonedag in Sint Annaparochie - 05-11-2016
Willson Trombonedag in IJsselmuiden - 12-11-2016
SAX16 - 19-11-2016
Syrene vriendinnendag - 03-06-2017
Willson Trombonedag 24 juni 2017 Roosendaal - 24-06-2017
Summer Wind Academy - 08-09-2017
Willson Trombone Workshop 29 september 2017 Roosendaal - 29-09-2017
Selmer Klarinetdag Borculo 30 september 2017 Borculo - 30-09-2017
Selmer Klarinetdag 22 oktober 2017 Oss - 22-10-2017
Selmer Saxofoondag Assen - 10-02-2018
Le Monde Saxofoon Workshop Sliedrecht - 25-05-2018
Saxofoondag van het Groene Hart - 09-06-2018
Selmer Super Sessions o.l.v. Allard Buwalda, Ittervoort - 23-06-2018
North Sea Jazz 2018 Rotterdam - 13-07-2018
Selmer Super Sessions o.l.v. Allard Buwalda, Roosendaal - 15-09-2018
Selmer Klarinetdag Ittervoort - 22-09-2018
Selmer Klarinetdag Zwolle - 13-10-2018
Workshop “Saxofoon in de lichte muziek” Sliedrecht - 20-11-2018
Saxofoonavond 22 november Lummen - 22-11-2018

  |  
realisatie: oscreative